Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tilitoimisto ALS Riitta Koivisto

Accounting and Legal Services

Taloushallintopalvelut

Tarjoan kattavia taloushallintopalveluja yli 15 vuoden kokemuksella:

  • Kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset
  • Veroneuvonta ja -suunnittelu
  • Palkkahallinto, tulorekisteri ja työsopimukset
  • Budjetointi ja budjetin seuranta
  • Saatavien perintä
  • Yhtiöoikeudelliset sopimukset, asiakirjat ja ilmoitukset 

Pyrin laatimaan jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisesti räätälöidyn, kustannustehokkaan palvelupaketin. Näin optimoin työnjaon tilitoimiston ja asiakkaan välillä ja jokainen asiakas maksaa vain niistä palveluista, joita tarvitsee. Yhdelle riittää kirjanpidon ja tilinpäätöksen laatiminen kerran vuodessa, toinen tarvitsee myös palkanlaskentapalveluja, kuukausittaista kirjanpitoa ja tarkkaa tulosraportointia.


Etujani ovat joustavuus, asiakaslähtöisyys ja työn tarkkuus, sillä vastaan kaikesta työstäni henkilökohtaisesti. Pyrin työssäni myös kustannustehokkuuteen, jotta palveluni olisivat pienille yrityksille ja yhdistyksille kohtuuhintaisia. Käsittelen minulle luovutettavia henkilötietoja huolellisesti ja luotettavasti GDPR -asetuksen mukaisesti.


Käytän työssäni joustavia ja monenlaisiin tarpeisiin mukautuvia Asteri taloushallinto-ohjelmistoja, joissa on monia toimintoja tehostavia sähköisiä työkaluja. Asteri ohjelmistojen lisenssit ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja huomattavasti edullisempia kuin täysin sähköiset taloushallintojärjestelmät. Hyvä ohjelmistovalinta parantaa osaltaan mahdollisuuksiani työskennellä kustannustehokkaasti ja tuottaa palvelujani edulliseen hintaan.